Oohgle – spar penger og motta daglige deals rett i lomma!

Er du glad i å gjøre gode deals på produkter eller tjenester du likevel planlegger å kjøpe? Da er «oohgle» tjenesten for deg! CatchTheEye AS, selskapet som står bak tjenesten, skreddersyr dealene basert på dine interesser og behov, slik at dealene blir relevante for deg.

Kort fortalt kan du melde deg på tjenesten og motta en daglig deal via mobil som en SMS eller via e-mail. Oohgle legger vekt på å formidlee kule produkter kombinert med usedvanlige priser. Ofte har de rabatter på 50% eller mer, og det er ganske genialt når dette er produkter du likevel planlegger å kjøpe. Dealene kan hentes ut i en butikk i nærheten av der du bor, eller levert på døren.

I forbindelse med lanseringen som skjer 1. april 2011 har de en konkurranse der det er mulig å vinne iPad og ukepass til Roskildefestivalen i Danmark – alle som melder seg på mottar et gavekort på kr 200,-. På Facebook har de laget en beskrivelse av hvordan du kan delta.

Tjenesten er ikke ulik Groupon som er det raskest voksende selskapet i verden målt både i omsetning og i verdi, og som er omtalt i denne bloggen i april 2010.

De første dealene vil bli publisert fra 1. april 2011, og dealen får du rett i lomma på din mobil!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s