Huawei sponser kaffen til Deli de Luca kundene

Endelig er Norges mest populære App nå også tilgjengelig på Android. iPhone brukerne har i lengre tid hatt gleden av drikke gratis kaffe, samt motta gode deals hver uke. Mer enn 300,000 produkter er hentet ut av Deli´s butikker bare i år – nå slår Huawei altså et håndslag for Android brukerne.

Android er i ferd med å ta igjen iPhone både hva gjelder brukeropplevelse, tilgang til Apps og ikke minst et bredere utvalg av telefoner også i et lavere pris sjikt. Huawei kan f. eks kjøpes fra kr 1,950 på Elkjøp uten binding til en mobiloperatør.

CatchTheEye har fått med seg Huawei til å sponse kaffen på Deli for å videreføre App suksessen, slik at alle 1.2 millioner smart telefonbrukere i Norge kan få oppleve alle fordelene det gir å besøke Deli fremfor andre kiosker. Nå kan du laste ned din mobile kupong og scanne den inn i kassen.

I den senere tiden har DN hatt flere reportasjer om Apps, og spesielt Apps knyttet til at enkelte kjeder ønsker å distribuere kuponger som gir fordeler til kundene. Erfaringen til CatchTheEye er at ca 30% av de som oppdaterer sine ukentlige tilbud i App´en kommer til butikken og henter produktet. Sammenlignet med alle andre kundelojalitetsprogrammer er en slik reponsrate helt i særklasse, og forklarer godt hvorvidt denne type tiltak fungerer eller ikke.

Advertisements

One thought on “Huawei sponser kaffen til Deli de Luca kundene

  1. Pingback: Tweets that mention Huawei sponser kaffen til Deli de Luca kundene « Catchtorolav's Blog -- Topsy.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s