Shell Fresh lanserer App med mobile kuponger

I første omgang er det nok en gang iPhone brukere som får nyte alle fordelene. Denne gangen kan du drikke gratis kaffe mens du vasker bilen for kun kr 49,- på 171 Shell Fresh stasjoner i Norge. Tilbudet gjelder kun iPhone brukere som laster ned App´en fra Appstore i uke 42, og som viser frem kupongen i kassen

CatchTheEye står bak konseptet som i tillegg til å distribuere gode tilbud til iPhone brukerne, også har med en egen knapp som gir rask og gratis tilgang til Vei- og Føremeldinger der folk ferdes i hele Norge. Naturligvis er det også en egen knapp for å finne nærmeste Shell Fresh, slik at du i fremtiden lett kan svinge inn til en Shell stasjon der Fresh-merket er godt synlig. Det er på disse bensinstasjonene har ifølge mange kunder det sunneste utvalget for rask mat.

Dette er med andre ord en App som har en helt klar nyttefunksjon når du skal på biltur, både fordi det er enkelt å sjekke om det er problemer på veistrekningen eller om du kanskje bør legge om til vinterdekk, samt at du i løpet av none uker kan spare hundrevis av kroner på å velge Shell Fresh fremfor andre bensinstasjoner.

Last ned App´en og gi dine synspunkter her

Advertisements

One thought on “Shell Fresh lanserer App med mobile kuponger

  1. Pingback: Tweets that mention Shell Fresh lanserer App med mobile kuponger « Catchtorolav's Blog -- Topsy.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s