Ny vår for Bluetooth marketing

SpareBank 1 og EiendomsMegler 1 er hovedsponsor til en av årests største begivenheter, Eurovision SongContest 2010 i Telenor arena. I den forbindelse har de engasjert mediehuset CatchTheEye til å gjennomføre en Bluetooth markedskampanje i Eurovision Village på Rådhusplassen i perioden 21.-29. mai! 


Blåtann på Rådhusplassen Kampanjen retter seg mot dem som vil ha lavere rente på lånet, få bedre betingelser på sparepengene sine og få rabatt på forsikringene for å spare tusenvis av kroner. Den mobile kampanjen fungerer på den måten at det opprettes en Blåtannsone tilknyttet informasjonsboden til SpareBank 1 og EiendomsMegler 1. Folk kan velge å slå på Bluetooth™ funksjonen på sin mobil, holde mobiltelefonen bort til blåtannsenderen, motta meldingen ”vil du laste ned innhold fra Sparebank 1 og avslutningsvis bekrefte ”JA” som en aktiv forbrukerstyrt handling.

Deretter mottar du et tilbud fra Sparebank 1 via blåtann. Kunden ender da opp på en mobil landingsside der de mottar en verdikupong. Den kan fremvises i Sparebank1´s og således spare kr 1 500 i etableringsgebyr på boliglån, eller få GRATIS MeglerTakst ved å fremvise verdikupongern i EiendomsMegler 1. De kan også velge å melde seg ut om de ikke ønsker å motta flere tilbud fra Sparebank 1.

CatchTheEye har tidligere gjennomført flere Blåtann kampanjer med særdeles god respons. Nå har INMA, i samarbeid med NORDMA og ANFO, i lenger tid vært i dialog med Forbrukerombudet for å komme frem til gode retningslinjer for bruk av blåtann i markedsføring, som nå foreligger.

Arrangementet er helt gratis der du kan oppleve bidragene til de ulike delegasjonene, samt konserter og danseopptredener med flere av Oslos beste unge talenter. Det forventes at tusenvis av mennesker vil være på Rådhusplassen i forbindelse med dette eventet.

Deli de Luca App - billetter til EurovisionTrenger du billetter til Eurovision SongContest 2010? Sjekk App´en til Deli de Luca.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s