Ny reklamekanal i hovedstaden – Oslo

Storskjerm på Aker Brygge og Oslo City

Som Finansavisen slo stort opp den 13. februar er CatchThe-Eye på vei til å utkonkurrere JCDecaux og ClearChannel.

Nå er altså den andre storskjermen utplassert av teknologiselskapet Urban View AS i Oslo på Aker Brygge. Selskapet har spesialisert seg i å utplassere nøkkelferdige løsninger for digitale storskjermer og touch-skjermer både inne og ute. CatchTheEye er den kommersielle partneren som selger reklameplass på skjermene til alle typer annonsører. Selskapene er allerede godt igang da de har en tilsvarende etablering på storskjermen på Oslo City. Der vises det reklame og redaksjonelt innhold hver dag.

Dekker 30% av attraktiv målgruppe
Vi har benyttet TNS Forbruker og Media til å beregne at vi når mer enn 30% av den meget attraktive målgruppen 18-34 år i hovedstanden – sier Tor Olav Haugen som arbeider i CatchTheEye og gliser fornøyd – og det kun i løpet av en uke! Dette er kanskje en av det vanskeligste målgruppene å nå fordi de er jo stadig på farten.

Høyere oppmerksomhet enn plakater
Det sier seg selv at levende bilder er mer effektivt. Når dette bekreftes av utendørs-selskapene selv er det speielt gøy å være først ute med etablering av digitale storskjermer. I en neurovitenskapelig undersøkelse foretatt av det Tyske utendørsselskapet Ströer blir det dokumentert at merkevareeffekten er 46% bedre når reklamen vises med levende bilder vs. plakater.

Dette er fremtiden
Sturla Tune i Urban View er er ikke i tvil om at dette er fremtiden. -Dette er med på å trekke flere kunder til Aker Brygge´s kjøpesenter. Vi leverer denne type teknologi både i Norge og til flere Europesike markeder, og etterspørselen er økende. Urban View har dessuten de kommersielle rettighetene til å gjøre utstillinger på hele bryggeområdet. Tidligere hadde rekalmeselskapet JCDecaux de kommersielle rettighetene til Aker Brygge, men disse rettighetene er nå tatt over av Urban View.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s