iPhone App fra Anton Sport

Endelig er den her, Norges første iPhone App for sportsinteresserte, og som er ute etter gode tilbud. Anton Sport er først ute med en App som både vil utstede gode tilbud og kuponger, og som har en GPS-funksjon med kart som gjør at du lett og raskt finner frem til nærmeste butikk der du kan benytte deg av tilbudet.


Alle som laster ned App´en og som viser den i kassen får 15% rabatt. Tilbud gjelder kun i uke 6, og kan benyttes en gang. Om du er i innkjøpesmodus til vinterferie eller påskeferie er dette riktig anledning til å avlegge et besøk hos Anton Sport – her sparer du penger!

Apps, Apps, Apps er en trend innenfor mobile marketing. Apple tror de vil utvikles 200,000 Apps bare i år. En annen er å etablere “virituelle” kundeklubber, og Anton Sport spiller altså på begge disse trendene.

App´en er utviklet og levert av CatchTheEye.no, med Cignis som teknisk partner. CatchTheEye har bl.a. spesialisert seg i å utvikle Apps for kjeder der kundene for eksempel kan benytte mobile kuponger eller strekkoder slik at det er lett å benytte seg av tilbudet. Tidligere har CatchTheEye også utviklet en App for Deli de Luca som 21,000 personer har lastet ned – og som tusenvis benytter daglig. Vi mistenker at det vil komme mange spennende tilbud på App´en til Anton Sport i tiden som kommer, så dette er en App det er vel verdt å ha på din iPhone.

Å spare kr 150,- per 1000-lapp man bruker er jo en god deal kun ved å være en heldig eier av en iPhone. Last ned App´en på iTunes.

Mer info: Antonsport.no, CatchTheEye.no eller Oohgle.no

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s