SingSang julen inn med iPhone App for barn og voksne

De hadde en sangbok for julen som ble revet vekk fra alle landets bokhandlere. Den var enkel å leke med, lett å holde og vakker å se på. De ønsket et juletema verdt å falle for, og for å møte etterspørselen så laget de en julesang iPhone App for å få gleden ut til folket.

Ganske herlig egentlig, Inez Nærup og  Veronica Zimmer, gründerne bak Childrens House oppsøkte CatchTheEye mandag 6. desember. i år De ville at flere skulle få tilgang til flotte juletekster, med melodi og kunstbilder for julehøytiden på vår egen mobil. De ville at både barn og voksne skulle dele fantastiske juleopplevelser.

Vi skjønte raskt vi hadde dårlig tid når vi fikk besøk av disse to fantastiske gledessprederne. Skapergleden og entusiasmen til Inez og Veronica smittet raskt over på CatchTheEye Teamet – “klart vi skal lage og lansere en iPhone App før jul…” De hadde konseptet klart, lansere for jul var ambesiøst men helt klart et felles mål. 10 dager senere er App´en å finne i App Store, mye også takket være forståelsesfulle mennesker i Apple Inc.. Mye takket være også Cignis AS og Apple Teamet finner du den allerede i App Store!

Julen er jo magisk – opplev den du også med SingSang. Du finner den i App Store nå og om du er utolmodig http://itunes.apple.com/no/app/singsang/id344483958?mt=8.

Om CatchTheEye AS

CatchTheEye er et medieselskap som selger forbrukertilgang via skjerm, med mobil som retur og responskanal. Selskapet står i spissen for å etablere mediekategorien ”Digital Out-Of-Home-Advertsing” i Norge som i 2008 var den raskest voksende mediekategorien internasjonalt.

Om Childrens House AS

Vår forretningsidé er å utvikle og markedsføre internasjonale barnemedier, som kombinerer formater, sjangere, uttrykk og innhold på nye måter.Barnemediene skal skape nye bruksmuligheter, være morsomme for barna våre og bidra til å styrke deres identitet, språkutvikling og kulturarv.


Advertisements

2 thoughts on “SingSang julen inn med iPhone App for barn og voksne

  1. Så hyggelig Tor Olav – vi er begeistret over resultatet og ønsker at alle som leser dette blogginnlegget sprer det gode budskap 🙂 Keep up the good work!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s