Anton Sport signerer millionavtale med CatchTheEye

Anton Sport åpner for kommersiell reklame i alle sine butikker som vi finner i Moss, Lillestrøm, Lørenskog og i Oslo Vest/Bærum. De har utplassert  flere flatskjermer i butikkene sine, og vil at CatchTheEye skal kommersialisere kanalen Anton Sport.

Anton Sport er en ung, dynamisk og fremtidsrettet sportskjede som appelerer bredt. Ifølge Morten Borgersen, gründer og daglig leder i Anton Sport AS, er CatchTheEye´s rolle å selge forbrukertilgang via skjermene til Anton Sport til riksdekkende annonsører. Dette omfatter både annonsører som selger produkter i kjedens butikker, men også til eksterne annonsører. Han vil at CatchTheEye skal utvikle innovative og fremtidsrettede digitale responsløsninger som både øker antall kunder samt å utvikle og lansere konsepter som gir eksisterende kunder merverdi.

Ifølge Tor Olav Haugen i CatchTheEye betyr dette at norske annonsører får et nytt og spennende sted å påvirke mottakelige og krevende seere.  Selskapet styrker med dette selskapets satsning innenfor Digital Out of Home Advertsing (DOOH) som er benevnelsen på annonsering på skjermer plassert utenfor hjemmet.  Annonsørene når med dette nye målgrupper i en situasjon der de bokstavelig talt står med VISA kortet i hånden. Ofte er disse kundene på “shopping” og på vei til neste butikk som gjør at det er relevant for andre merkevarer enn kun sport å annonsere i denne kanalen – med andre ord en utvidelse av begrepet kjøpsnært. Avtalen har en varighet på 6 år.

Fra før har CatchTheEye avtaler med Deli de Luca, 300 frittstående kiosker, Oslo City, Gyda og Brödrene Dahl som alle har utplassert skjermer. Ifølge ovab.eu har denne mediekategorien en vekst internasjonalt på 18% i 2009.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s