Deli de Luca Gratis iPhone applikasjon inne på Topp 3

Deli de Luca overgår både Facebook og Yr i popularitet når vi måler på hvor mange som laster ned applikasjonen i uke 34. Nå ligger applikasjonen altså på Topp 3 over gratis applikasjoner, og klatrer på listen. Det er tydelig at folk setter stor pris på å hente gratis kaffe, TINE smoothies og andre produkter i Deli de Luca.

CatchTheEye og Deli de Luca meddelte i forrige uke at de lanserte en iPhone applikasjon som gjør at kundene kan motta gode tilbud og laste ned Mobile verdikuponger. Tusenvis har allerede lastet ned applikasjonen og besøker Deli langt oftere enn tidligere.

Deli topp 3 top free apps copyTerje Bergh i Deli sier; Vi merker en stor pågang av nye kunder som setter pris på at vi forenkler hverdagen deres. Vi elsker å glede våre kunder med innovasjon og overraskelser – dessuten er jo det positivt at de nye kundene lar seg begeistre av vårt rikholdige vareutvalg.

Jon Marius Bastøe i CatchTheEye sier; Dette er jo et bevis på at det er effektivt å målrette kommunikasjonen ved hjelp av mobil i kombinasjon med Retail. Mer enn 40% av folk i alderen 15-34 år besøker en Deli-butikk hver uke, noe som gjør at også annonsørene i større grad får øynene opp for Deli de Luca som et effektivt sted å kommunisere.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s